13 septembrie 2009

Maine...incepe...scoala...

Da...s'a mai dus o vacanta, s'a mai dus o serie de vise neimplinite...dar...macar plec din oras:x yuhuu!! Dupa ziua de ieri, dorinta de evada din stransoarea orasului natal a crescut considerabil. Nu va detaliez, nu vreau sa va stic ultima zi de vacanta, n'are rost...oricum eu plec, iar barfele vor fi doar vorbe'n vant.
Acum sa privim partea buna a inceperii scolii:). N'o sa mai aud atat de des replica: "m'am plictisit"..."plictiseala rulz"..."mor de plictiseala"...etc. O sa cunosc oameni noi...bine, asta e valabil doar in cazul in care incepi a V-a, a IX-a, sau anul I de facultate...si nu in ultimul rand...o s'o vad pe mama doar in week'end, fapt ce reprezinta un avantaj, dar si un dezavantaj...
Si dupa cum stiti, unmde exista parti bune, acolo sunt si cele rele, n'o sa ne mai trezim la 'enspe', n'o sa mai stam pana la 4 pe mess...n'o sa mai avem atata timp liber...si o sa avem de invatat...bine...partea asta e dicutabila..
Cu ce sa va mai plictisesc?! Nu stiu...nu prea m'a mai lovit nicio pala de inspiratie zilele astea...deci: pana data viitoare, bafta in noul an scolar;;)
pupici:*:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu